Educatief mandala instituut

vier jarige opleiding tot docent Mandala & Numerologie/tekentheraspeut.
Een prima ontwikkelingsweg met per jaar een Certificaat, waarbij tekenen van je eigen proces centraal staat

Over de Opleiding

De vierjarige opleiding Mandala & Numerologie docent/tekentherapeut start 2 x per jaar, in januari en september. Het is voor studenten met een diploma Genezend Tekenen of Academie 't Pad ook mogelijk een jaar versneld Basis/Gevorderden te volgen. Dit jaar maakt na afloop en behalen van het Certificaat dan deel uit van de mogelijkheid tot het volgen van de 4-jarige opleiding tot Mandalatherapeut, waarvoor ieder jaar apart een Certificaat wordt uitgereikt. Na het volgen van alle drie jaar levert het de student het Certificaat EMI - Docent op. Wordt ook het vierde jaar met goed gevolg doorlopen dan krijgt de student het Diploma Mandalatherapeut uitgereikt.

Ook is het mogelijk een Masterclass Mandala of Numerologie te volgen. Na het volgen van beide onderdelen ontvangt de student een Certificaat Mandala & Numerologie dat toegang geeft tot het tweede jaar van de opleiding. Studenten die een Opleiding hebben gevolgd aan de Kolam of 't Pad hebben toegang tot ieder jaar van de opleiding.

Invoegen: Lesoverzicht.

Graag vraag ik je aandacht voor deze prachtige video ademhalingsoefening van Cora Verhagen

https://vimeo.com/468159460/fdf213efc4

https://.www.calmvibes.tv  


Er wordt 1 op 1 gewerkt of met minimaal 2 tot maximaal 4 personen per opleidingsjaar, cursus, workshop en nascholing.

Bij meerdere deelnemers wordt uitgeweken naar het Dominicanenklooster Huissen of andere locatie.


Inzicht en groei door getallen

Numerologie is de leer van de spirituele betekenis van getallen. Een wetenschap die sinds het ontstaan in India, eeuwenlang geleden, via Perzië en Griekenland naar ons toegekomen is. Welbekende geleerden zoals Plato en Pythagoras bogen zich in de oudheid over de numerologie. Niet zo vreemd, aangezien er ontzettend veel kennis en inzicht in getallen verscholen zit. Wat voor informatie/ voordelen biedt numerologie jou zoal?/

  • Je talenten en potentieel
  • Kracht, energie en balans
  • Kennis over en waardering van jezelf
  • Een eigen richting en eigen, sterke overtuigingen
  • Hoe je omgaat met veranderingen en hierdoor transformeert
  • Hoe jij jezelf positief aanschouwt en in het licht plaatst.

Met andere woorden: de kennis en kracht om je eigen koers te varen. Loop je op het moment vast? Wil je meer inzicht in wat jouw krachten en valkuilen zijn? Nieuwe kansen ontdekken en jouw leven opnieuw herscheppen? Dan is de opleiding numerologie uitermate geschikt voor jou. Zodra je de kunst van de numerologie theoretisch onder de knie hebt en er ook nog een beeld van kunt neerzetten en dat beschrijven, ervaar je hoe nuttig en alom toepasbaar dit in je leven is. Het geeft je duidelijkheid over veel zaken en maakt deze makkelijker te begrijpen en te accepteren.