Educatief mandala instituut

vier jarige opleiding tot docent Mandala & Numerologie/tekentherapeut.
Een prima ontwikkelingsweg met per jaar een Certificaat, waarbij tekenen van je eigen proces centraal staat

Over de Opleiding

De vierjarige opleiding Mandala & Numerologie docent/tekentherapeut start 2 x per jaar, in januari en september. Het is voor studenten met een diploma docent of coach -van de Kolam, Tekentaal of Academie 't Pad ook mogelijk een jaar versneld Basis/ Gevorderden Jaar te volgen. Voor ieder jaar -  Basis- en Gevorderden - wordt een Certificaat uitgereikt dat tot slot toegang verschaft tot het 3de Docenten Jaar, dat met het Certificaat DOCENT Mandala & Numerologie wordt afgerond.


Daarna kan de leertherapie - een traject van zes dagen - worden gevolgd dat aantoont of de student in staat is de Psychosociale Mandala Tekentherapie Route te volgen.

Let op: voor ieder student geldt, dat de de leertherapie vooraf gevolgd dient te worden, ook al is er een leertherapie aan een andere opleiding gevolgd.
De Mandala Tekentherapie Route heeft specifieke kwaliteiten, die het Educatief Mandala Instituut onderscheiden van andere opleidingsinstituten.
De door het Educatief Mandala Instituut ontwikkelde leertherapie voorziet hierin en loopt naadloos over in de Psychosociale Mandala Tekentherapie Route.
 

 

Er wordt 1 op 1 gewerkt of met minimaal 2 tot maximaal 4 personen per opleidingsjaar, cursus, workshop en nascholing.

Bij meerdere deelnemers wordt uitgeweken naar het Dominicanenklooster Huissen of andere locatie.

Vraag de Syllabus aan:
dankahusken.emi@gmail.com

 

 

Graag vraag ik je aandacht voor deze prachtige video ademhalingsoefening van Cora Verhagen

https://vimeo.com/468159460/fdf213efc4

https://.www.calmvibes.tv  

Inzicht en groei door getallen

Numerologie is de leer van de spirituele betekenis van getallen. Een wetenschap die sinds het ontstaan in India, eeuwenlang geleden, via Perzië en Griekenland naar ons toegekomen is. Welbekende geleerden zoals Plato en Pythagoras bogen zich in de oudheid over de numerologie. Niet zo vreemd, aangezien er ontzettend veel kennis en inzicht in getallen verscholen zit. Wat voor informatie/ voordelen biedt numerologie jou zoal?

 

  • Je talenten en potentieel

  • Kracht, energie en balans

  • Kennis over en waardering van jezelf

  • Een eigen richting en eigen, sterke overtuigingen

  • Hoe je omgaat met veranderingen en hierdoor transformeert

  • Hoe jij jezelf positief aanschouwt en in het licht plaatst.
     

Met andere woorden: de kennis en kracht om je eigen koers te varen. Loop je op het moment vast? Wil je meer inzicht in wat jouw krachten en valkuilen zijn? Nieuwe kansen ontdekken en jouw leven opnieuw herscheppen? Dan is de opleiding numerologie uitermate geschikt voor jou. Zodra je de kunst van de numerologie theoretisch onder de knie hebt en er ook nog een beeld van kunt neerzetten en dat beschrijven, ervaar je hoe nuttig en alom toepasbaar dit in je leven is. Het geeft je duidelijkheid over veel zaken en maakt deze makkelijker te begrijpen en te accepteren.