Welkom bij Mandalacoaching

Een manier om uw coaching vanuit het hart meer kracht bij te zetten.
Uw zielskracht te versterken en van harte succesvol te zijn.

liefdevol leiderschap aan te gaan


In verband met de Coronamaatregelen is er ruimte voor maximaal
4 deelnemers per sessie, cursus, opleidingsjaar, workshop en nascholing.   

Mandala

Tekentaal met de mandala als hulpmiddel is bij uitstek gescikt om de zoektocht naar jezelf te beginnen. Je komt door het tekenen tot bezinning en leert jezelf op een vriendelijke wijze kennen. Door de tekeningen na afloop "te lezen" kun je daar na verloop van tijd conclusies voor jezelf aan verbinden. Deze leiden tot zelfreflectie en roepen op tot verandering.

Numerologie

In de tweede fase van ons onderzoek in het Basisjaar verbinden we ons met onse geboortegetallen. Deze vertellen ons veel over onszelf en aan de hand van de tijd waarin we leven kunnen we veel kracht en zeggenschap aan de getallen ontlenen. Ze helpen ons te kiezen voor onze talenten en geluksmomenten en leren ons hoe we op een positieve manier nieuwe wegen kunnen bewandelen. Hierdoor wordt het Transformatieproces in gang gezet.Biografie 7 Chakra's

De zeven chakra's zijn bij uitstek geschikt om zelfonderzoek te doen naar het verloop van ons fysieke, mentale en geestelijke leven.Door bij ieder chakra en de bijbehorende leeftijden stil te staan ontvouwt ons leven zich als een rode draad en kunnen we oude overtuigingen, verdriet en ziekte een plaats geven. We kunnen reflecteren en bezielen, herschikken en reproduceren en een niuewe vorm van zelfscheppend vermogen ontwikkelen.